ce…ţară!

13

31 mayo, 2017 por GEORGE SORIN VENETE

Nu ne mai săturăm să râdem de ţara noastră, atenţie nu sunt vreun patriot înrăit, dar ajunge, că nu schimbăm cu nimic ţara dacă tot o hulim. Că nu avem drumuri, da, mai dăle dracu’ de drumuri, era să zic dacă ăștea au băut asfaltul. Nu avem școli?..păi nu avem, spitale, medici, forţă și chef de muncă, biserici avem?.. avem și mai construim că nu-și cunosc limitele anumiţi popi. Nu ţara e de vină, toţi o bălăcărește că vezi doamne ea este de vină. Politicienii sunt buba, ce aţi votat oameni buni, asta este, suntem beţivanii Europei, medalie de aur în sfârșit, și mai suntem noi primii la câte ceva, da, mi-e jenă să mai amintesc. Ţara este frumoasă, da pentru poze, natura este superbă, nu sunt deajuns doar pozele, da acuma ce vreţi să pozaţi prin Ferentari, sau prin Bucureștul sufocat de mașini și înbulinat pentru clădirile, ha, ha,ha să cadă. Șpăgari sunt și aici, drumuri proaste la fel,politicieni(curve) care doar promit, și încă birocraţie, așa că, nu mai priviţi ţara noastră ca fiind o sperietoare generală. Trebuie iubită atât chioară cât și șchioapă, nu o poţi arunca ca pe un obiect. Așa am găsit-o sau primit-o, trebuie reparată, îmbunătăţită și respectată, ca să fiim respectaţi, de la noi trebuie dat tonul respectului pentru al avea.

GEORGE SORIN VENET

2017

Anuncios

13 pensamientos en “ce…ţară!

 1. succesulpe dice:

  O voce in pustie, dn pacate…

  Le gusta a 1 persona

 2. Suflet dice:

  Ai dreptate… uneori mi se pare că ne-a intrat în reflex asta…

  Le gusta a 1 persona

 3. Roomanies dice:

  De acord cu dvs!

  Le gusta a 1 persona

 4. Adevar ai grait! Este trist ca am fost “educati” sa ne uram tara, sa visam doar la cainele cu covrigul in coada din curtile altora, ceea ce ne-a adus un deserviciu in mentalitate. Avem o tara deosebita. Problemele sunt politicile de guvernare care erodeaza si salariile stupid de mici. Nimeni nu si-ar parasi tara daca ar gasi acasa un minim minimorum de confort material. Nu vorbesc de case luxoase si alte chestii extravagante.
  Un subiect interesant de altfel pe marginea caruia putem discuta amplu.
  O zi frumoasa!

  Le gusta a 1 persona

  • Bună Simona. Ai dreptate, pare că frecăm aceași placă din atichitate, ne văită că nu putem, ce ne mai făcem doamne noi că nu putem, nu mai putem că ţara este în halul în care tâlharii de politicieni au adus-o. Noi tot la vot, la vot, la vot, și am ales prost de fiecare dată, ghinion. Suntem pe afară de 15 ani, primii 4-5 au fost de plăcere, restul de nevoie, da ca afară nu am înjurat politicienii nici în ţară, o fac în gând să mă răcoresc când văd că nu fac nimic, fură, fură și iar fură. O zi bună îţi doresc alături de cei dragi ţie!

   Le gusta a 1 persona

Los comentarios están cerrados.

A %d blogueros les gusta esto: