DIFERENŢA

25

13 mayo, 2017 por GEORGE SORIN VENETE

Când afli de cineva că se căsătorește, te bucuri, nu, sau ar trebui, dar, realitatea este alta, crudă, adevărată și diferită. La fete e mișto, fată mă mărit, nu pot să cred, te-ai hotărât așa deodată, cum arată, păi este înalt 1,84cm, ochii căprui, părul creţ și este bruneţel. M-am dat pe mine ca exemplu nu cunosc alte măsuri. Și se bucură fetele vor și visează să fie mirese, normal și firesc. La noi băieţii este total diferit și nu înţeleg de ce, la noi sună a înmormântare, catastrofă, practic cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui băiat. Când auzi vestea că se însoară Mitică, un exemplu, te miri, nu pot să cred, ce băiat bun era, ce l-a apucat măi frate, nu-ţi vine a crede ce urmează să păţească Mitică. Lipește lumea imediat însurătoarea lui Mitică cu relaţia de coșmar pe care urmează să o aibă cu soacra lui, iar dacă fata mai este și singură la părinţi și Mitică se mută la ea, echivalează cu sinuciderea lui. Nimeni nu-i dă mai mult de un an, e mult, îl halește de viu astea două. Realitatea nu este asta, sau ar trebui să nu fie, dar lumea face diferenţa asta, la fată este normal și la băiat un dezastru total.

text de: GEORGE SORIN VENETE

Anuncios

25 pensamientos en “DIFERENŢA

 1. Nautilus dice:

  Dacă Mitică se mută la socri, e dus cu sorcova din start. Problemele lui sunt mai vechi.

  Le gusta a 1 persona

 2. 69 dice:

  Diferența sta doar in educație, care, din păcate, la noi “nefiind lipsește” sau și mai rău e greșită!

  Le gusta a 1 persona

 3. 69 dice:

  Știu! Un motiv in plus pt a-mi lipsi și mai mult! Sper că-i doar un gând fugitiv, iar dacă-i mai mult de atât, sa te întorci repede la noi! O duminica frumoasa!

  Le gusta a 1 persona

 4. La câte despărțiri sunt, e clar de ce se spune că însurătoarea e primul pas spre divorț. Iar pensia alimentară o plătește, de obicei, băiatul.

  Le gusta a 2 personas

 5. toamnasunteu dice:

  😂😂😂😂😂

  Le gusta a 1 persona

 6. Ar trebui scoasa in afara legii casatoria. Schengen si in relatiile dintre doi adulti sau mai multi. :))))

  Le gusta a 2 personas

 7. Nu se leagă nimeni de nimeni, dacă ai toate ţiglele pe casă, există respect și iubire, mergi înainte, până se vor termina zilele. Hârtia o vede toţi ca pe baba cloanţa, respectul contează oameni buni că aici este fiorul, nu hârtia te ţine.

  Le gusta a 1 persona

  • 69 dice:

   Din pacate, sunt foarte putini cei care gandesc ca tine si pe care “hartia” nu-i schimba! Hartia schimba si inca cum si vine la pachet cu posesivitatea. Casatoria e un contract!

   Le gusta a 2 personas

Los comentarios están cerrados.

A %d blogueros les gusta esto: